Joris Wijsmuller nieuwe directeur-bestuurder Duurzaam Den Haag

Mutaties

Joris Wijsmuller is per 1 juni 2022 door de raad van toezicht benoemd als nieuwe directeur-bestuurder bij Duurzaam Den Haag. Joris Wijsmuller was werkzaam als raadslid van de gemeente Den Haag en was aanjager en adviseur op het gebied van bewonersparticipatie, duurzaamheid en stedelijke vraagstukken. Hij was ook een aantal jaren wethouder van Den Haag met de portefeuilles: Stadsontwikkeling, Wonen, Duurzaamheid, Cultuur, Bibliotheken en Erfgoed.

Hidde Onstein benoemd als lid rvc JGZ Zuid-Holland West

De Stichting JGZ Zuid-Holland West heeft Hidde Onstein benoemd als lid raad van commissarissen per 1 oktober 2022. Hidde Onstein is sinds 2020 manager bedrijfsvoering en lid divisiebestuur bij het Leids Universitair Medisch Centrum.

Steef Hallegraeff commissaris 4PLUS Bouwmaterialen B.V.

Per 7 juni is Steef Hallegraeff benoemd als lid raad van commissarissen bij 4PLUS Bouwmaterialen B.V. Hallegraeff is een ervaren commercieel directeur met brede management ervaring en was sinds 2007 verkoopdirecteur bij Technische Unie B.V.

Heijmans draagt Allard Castelein voor als commissaris

Allard Castelein, ceo van Havenbedrijf Rotterdam, wordt voorgedragen als commissaris bij Heijmans. Op 12 juli 2022 wordt over de voordracht gestemd.

(Bron: Managementscope)

Alfred Slager niet-uitvoerend bestuurder ABP

Alfred Slager is per 1 juni toegetreden tot het algemeen bestuur van ABP, als niet-uitvoerend bestuurder door de stichting Zelfstandige Publieke Werkgevers (ZPW). Daarnaast blijft hij hoogleraar Pensioenfondsmanagement aan TIAS School for Business and Society, een functie die hij sinds 2011 vervult.

(Bron: Managementscope)