Guido van Woerkom nieuwe voorzitter rvc Bouwmaat Nederland

Mutaties

Nieuwe voorzitter rvc Bouwmaat Nederland

Op 1 mei 2020 is Guido van Woerkom benoemd tot voorzitter raad van commissarissen bij Bouwmaat Nederland B.V. Hij is voormalig Hoofddirecteur bij ANWB en tegenwoordig commissaris/bestuurslid bij diverse organisaties.

Sarbani Bhattacharya benoemd bij Stichting Tropenbos International

Mevrouw Sarbani Bhattacharya afgelopen week is toegetreden tot het Bestuur van de Stichting Tropenbos International in de functie van penningmeester.Sarbani Bhattacharya was tot en met afgelopen jaar partner bij KPMG en is momenteel non-executive bestuurslid bij Finish Mondial.

Commissaris keert terug na 3 jaar

Havenbedrijf Rotterdam heeft bekendgemaakt dat Ruud Sondag terugkeert in de raad van commissarissen, na het neerleggen van zijn functie als CEO van Eneco. Hij vult de vacature op die is vrijgekomen bij het vertrek van Ingrid Thijssen, zij wordt de nieuwe voorzitter van VNO-NCW per 1 juli 2020.

Bron: Management Scope

Miriam van Dongen nieuwe commissaris Achmea

Achmea heeft op 28 april bekendgemaakt dat Miriam van Dongen per direct is benoemd als nieuwe commissaris. Haar benoeming is goedgekeurd door DNB en geldt voor vier jaar. Ze is als commissaris ook actief bij PGGM en Optiver

Bron: Management Scope