Hélène Vletter-van Dort toezichthouder bij de NPO

Mutaties

Dennis Bams lid rvc ASN Belegginsfondsen

Dennis Bams PhD MSc is per 15 mei 2020 benoemd als lid raad van commissarissen bij ASN Beleggingsfondsen. Verder is hij Professor of Financial Management and Financial Markets met de focus op Risicomanagement bij de Open University Heerlen en Maatricht University en is hij Managing Director van Bams Consultancy B.V.

Twee nieuwe toezichthouders Parc Spelderholt

Per 3 juni zijn mevrouw Carla Maessen-Brand en de heer Henk Kivits benoemd als lid raad van toezicht/lid raad van commissarissen bij Parc Spelderholt. 

Parc Spelderholt biedt jongeren met een verstandelijke beperking met Academie Spelderholt een driejarig ontwikkelingstraject aan, als vervolg op het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) en is de enige organisatie in Nederland waar wonen, werken en leren in één organisatie en op één plek zijn samengebracht voor deze doelgroep.

Naast de nieuwe leden bestaat de raad uit de heren Boele Staal (voorzitter/secretaris), Pieter Algra en mevrouw Ilse Vasterman.

Hélène Vletter-van Dort toezichthouder bij de NPO

Per 1 mei 2020 is Hélène Vletter-van Dort benoemd als lid raad van toezicht bij Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Daarnaast is zij Professor of Financial Law & Governance bij Erasmus Universiteit en onafhankelijk voorzitter en bestuurslid van beursgenoteerde en particuliere bedrijven in verschillende branches.

Tine Snels nieuwe commissaris Vion

Op 18 mei maakt Vion bekend dat Tine Snels per 19 maart 2020 is toegetreden tot de raad van commissarissen. Tom Heidman zal per 3 juli afscheid nemen van de rvc.

Voorzitter van de raad van commissarissen, Theo Koekkoek laat weten verheugd te zijn met de komst van Tine Snels. ‘Haar uitgebreide internationale ervaring in de food- en agrisector in met name Duitsland is voor de raad van commissarissen van toegevoegde waarde’, zegt Koekkoek.

Bron: Management Scope