Mariëtte Meulman toezichthouder HWW zorg

Mutaties

Mariëtte Meulman nieuwe toezichthouder HWW zorg

Per 1 januari is Mariëtte Meulman benoemd als lid raad van toezicht bij HWW zorg. Hiernaast is zij directeur/eigenaar van Lymos Real Estate Capital Advisors bv en heeft ze verschillende commissariaten, met name binnen woningcorporaties.  

Henk de Jong benoemd bij Global Factories

Per 15 februari is Henk de Jong benoemd als lid raad van advies bij Global Factories. Daarnaast is hij Chief of International Markets bij Philips.

Ahold Delhaize draagt Bala Subramanian voor als commissaris

Bala Subramanian is door Ahold Delhaize voorgedragen voor benoeming tot lid van de raad van commissarissen. Op 14 april wordt hij voorgedragen tijdens de aandeelhoudersvergadering.
De uit Amerika afkomstige Bala Subramanian is Chief Digital Officer bij AT&T. Daarvoor werkte Subramanian bij Best Buy, waar hij de digitale transformatie leidde en de functie van chief digital officer vervulde. Subramanian is tevens non-executive director bij Cars.com.

BAM draagt Nina Skorupska voor als commissaris

BAM Groep zal Nina Skorupska tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 14 april dit jaar voordragen voor benoeming tot lid van de raad van commissarissen. Van 2001 tot 2012 was Skorupska werkzaam bij RWE, waar zij verschillende senior management- en directiefuncties bekleedde, waaronder chief technology officer bij Essent. Sinds 2013 is Skorupska chief executive van REA, de vereniging voor hernieuwbare energie en schone technologie.
Bron: Management Scope

Wijzigingen raad van commissarissen DSM

DSM heeft bekendgemaakt dat Rob Routs aftreedt als president-commissaris. Routs wordt tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 6 mei 2021 opgevolgd door Thomas Leysen. Ook wordt Corien Wortmann-Kool voorgedragen als nieuw lid van de raad van commissarissen.
Bron: Management Scope