Marja Sleeuwenhoek lid raad van commissarissen Eno Zorgverzekeraar

Mutaties

Marja Sleeuwenhoek benoemd bij Eno Zorgverzekeraar

Marja Sleeuwenhoek is door de ledenraad benoemd tot lid van de raad van commissarissen bij Eno Zorgverzekeraar. Sleeuwenhoek is werkzaam als bestuurder bij Viva Zorggroep, brengt ervaring in de ziekenhuiszorg mee en heeft affiniteit met HR.

Benoemingen bij het investeringscommissie van LIOF

Het Limburg Startup Capital Fund (LSCF) heeft een Investeringscommissie (IC) ingesteld. De IC gaat aanvragen voor het LSCF beoordelen en kijkt daarbij onder andere naar de impact op de transities energie, circulariteit, gezondheid en digitalisering.

De IC bestaat uit Katja Pahnke (voorzitter) en vier leden: Wilbert Keunen, David Lauwen, Archi Leenaers en Tamara Van Scheijndel.

Ze brengen ervaring mee op het vlak van (innovatieve) startups op maatschappelijk relevante thema's, hebben affiniteit, kennis en ervaring met de Limburgse samenleving en economie en zijn thuis in de aandachtsgebieden (bewezen) ondernemerschap, wetenschap, financiën en juridische zaken.

Debby Woesthuis voorgedragen bij rvc Cyclus

Bij Cyclus N.V. wordt Debby Woesthuis benoemd als lid raad van commissarissen op voordracht van de OR.
Zij is Directeur Facilitair Bedrijf bij UMC Utrecht en lid rvt Stichting Meerkring.

Pauline van der Meer Mohr wordt president-commissaris ASMI

ASM International benoemt Pauline van der Meer Mohr als voorzitter van de rvc. Het is de eerste keer dat een vrouw president-commissaris van een Nederlands AEX-bedrijf wordt.

(Bron: Management Scope)

Rob Zandbergen commissaris Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV heeft Rob Zandbergen per 31 maart benoemd als commissaris. Hij volgt Tjalling Tiemstra op, die per dezelfde datum is afgetreden.

(Bron: Management Scope)

Marili ‘t Hooft-Bolle nieuwe commissaris TomTom

TomTom heeft bekendgemaakt dat Marili ’t Hooft-Bolle wordt voorgedragen als commissaris. Jacqueline Tammenoms-Bakker en Hala Zeine treden binnenkort terug.

(Bron: Management Scope)

Jaap Winter president-commissaris Schiphol

Schiphol Group heeft Jaap Winter benoemd als nieuwe president-commissaris. Louise Gunning neemt afscheid als voorzitter van de raad van commissarissen.

(Bron: Management Scope)