Good Governance Programma Aruba

Na het succes van het Good Governance programma “Verantwoordelijkheid & Verantwoording” op Curaçao, zijn wij verheugd u te kunnen informeren dat wij het programma op 1 en 2 september a.s. op Aruba organiseren.  

Commissarissen en bestuurders nemen voortdurend beslissingen, leggen hiervoor verantwoording af en worden er verantwoordelijk en soms zelfs aansprakelijk voor gehouden. Het tweedaagse programma “Verantwoordelijkheid & Verantwoording” wordt georganiseerd door het Kenniscentrum van NR Governance (NL) en VANEPS (AUA).

Centraal staat de functie en het belang van Good Governance bij organisaties in het Caribisch deel van het Koninkrijk. Beide dagen starten met een actuele keynote, gevolgd door vier interactieve workshops, die tijdens beide dagen alle vier kunnen worden bijgewoond. 

Voor wie?

Het programma is ontwikkeld voor commissarissen en toezichthouders, bestuurders en bestuurssecretarissen van financiële ondernemingen, overheidsgeleerde entiteiten en het bedrijfsleven. 

Voor meer informatie over het tweedaagse programma en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden, verwijzen wij u graag naar de bijlage via deze link.

Inschrijving & Deelname

U kunt zich aanmelden per e-mail via kits@vaneps.com

Voor meer informatie over de sprekers en de workshops
Kunt u contact opnemen met: Prof. mr. dr. F.B.M. (Frank) Kunneman via kunneman@vaneps.com en  K. (Katherine) Diaz MSc. via kdiaz@nrgovernance.nl.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 1 september!