Trots op onze samenwerking met Sharon Hulkenberg

Sharon Hulkenberg bij NR

Inmiddels is Sharon Hulkenberg (35) al enige tijd verbonden aan NR als Governance Adviseur en graag stellen wij haar aan u voor. Sharon heeft de afgelopen periode in diverse trajecten zowel zelfstandig als in teamverband geadviseerd op diverse onderwerpen omtrent Good Governance. In deze trajecten gaat zij pragmatisch te werk vanuit haar juridische expertise, hetgeen onze klanten erg prettig ervaren. Haar focus ligt op de verdere professionalisering van Good Governance volgens de meest actuele en moderne opvattingen. Dit doet zij door het geven van advies, maar ook middels het verzorgen van workshops en begeleidingstrajecten op locatie.

Sharon is thans ook gecertificeerd commissaris op basis van de moderne governance beginselen middels het volgen van de opleiding Leergang Board Potentials aan onze NR Academy. Zij is afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht met de masters Arbeids- en Gezondheidsrecht, waarna zij zowel bij nationale als internationale kantoren in de advocatuur werkzaam is geweest om vervolgens het bedrijfsleven in te stappen en zich naast juridisch advies toe te leggen op Good Governance.

NR Governance kijkt uit naar de verdere samenwerking met Sharon en het samen ontwikkelen van het bestuur en toezicht van morgen.

Meer weten over onze adviespraktijk, ons netwerk of over onze opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden? Klik dan hier.

Over NR

NR is in 2002 door CNV, FNV, NCD, VCP en VNO-NCW opgericht en richt zich op de verbetering van het commissariaat met als uitgangspunt het Rijnlandse model waarin de belangen van alle stakeholders in de samenleving en organisaties serieus worden genomen. NR is uitgegroeid tot een specialist met een eigen visie op governance, sterke netwerken, een stevige positie in de search & selectie markt, boardroomadvies en een goed ontwikkeld kennisprogramma.

NR is een samenwerkingsverband van vier zelfstandige entiteiten: Stichting NR, NR Search B.V., NR Advisory B.V. en NR Academy B.V.

Portretfoto Sharon Hulkenberg