Masterclass Polderen op een wereldtoneel - voor ondernemingsraadsleden

Een gedachtewisseling over de commissaris van de tussenholding die worstelt tussen formaliteit en substantie

Het toezicht op tussenholdings wordt te vaak gekenmerkt als een formaliteit. Tegelijkertijd blijkt dat commissarissen en toezichthouders er regelmatig in slagen om hun positie te versterken en zo daadwerkelijk invulling te geven aan de substantiële verantwoordelijkheden, die horen bij de functie.

De publicatie van de onderzoeksresultaten op 19 mei jl. is voor de SER, NR, Stichting MultiNationale Ondernemingsradenoverleg en Strategic Management Centre binnen de Alliantie Medenzeggenschap en Governance aanleiding om het gesprek over deze bijzondere vorm van toezicht voort te zetten.

Deze masterclasses zijn bedoeld voor ondernemingsraadsleden (13 oktober) en bestuurders (8 november) die in de praktijk veel met de tussenholding complexiteit te maken hebben (gehad). Doel is om de resultaten en aanbevelingen van het onderzoek met elkaar te bespreken en door middel van de uitwisseling van persoonlijke ervaringen elkaar van ideeën te voorzien voor de eigen praktijk.

Deelnemers aan de masterclass krijgen vooraf de mogelijkheid input te leveren. hiervoor nemen wij voorafgaande aan de masterclass per e-mail contact met u op.

Soort event
Masterclass
Begin- en einddatum sessie
-
Locatie sessie
De Hooge Vuursche - Baarn
Prijs
€ 650,00