Waardegedreven Leiderschap

Nieuw leiderschap vraagt om een nieuwe leergang. NR biedt deze unieke leergang aan voor leiders die de tijd willen nemen om te reflecteren op de ervaringen, opgedaan tijdens de crisis. Elke crisis is tenslotte ook een kans, want niet zelden het begin van een nieuw tijdperk. Wat vertelt deze crisis ons over de tijd waarin we leven, over de waardenpatronen en de mogelijke ontwikkelingen daarin? Waarvoor waren we ziende blind, wat zegt dat ons en welke nieuwe werkelijkheid opent zich in onze ogen? Luidt ook deze crisis een nieuw tijdperk in? Wat is onze eigen rol in het benutten van deze unieke situatie? En - misschien wel het allerbelangrijkste - hoe en wat kunnen we persoonlijk bijdragen aan deze nieuwe toekomst? Het programma Waardegedreven Leiderschap gaat in op deze en andere vragen.

Moreel leiderschap & personal performance

Het programma Waardegedreven Leiderschap richt zich op de essentie van transformationeel leiderschap. Of je nu bestuurder, toezichthouder, directeur of professional bent, het gaat om de persoon van de leider zelf. Van welke betekenis kan ik zijn in het radarwerk van onze samenleving? Dit vraagt zelfkennis, wijsheid, een goed ontwikkeld persoonlijk moreel kompas (waartoe ben ik op aarde) en ‘kwaliteit van karakter’. Het persoonlijk, waardegedreven leiderschap staat centraal. Je brengt een week door met mensen die voor dezelfde soort vraagstukken en uitdagingen staan. Mensen die hun functie – toezichthouder, bestuurder in de private, publieke of semi- publieke sector – primair invulling willen geven vanuit persoonlijke waarden en het eigen moreel kompas.

Het dagprogramma bestaat uit een bijzondere combinatie van ontspanning & inspanning, verbeelding & verdieping en scherpte & stilte. De prachtige omgeving biedt de juiste basis om stil te staan en reflecteren, op een plek waar de impact van crises door de geschiedenis heen nog altijd voelbaar is. Kwalitatief hoogstaande gastsprekers en moderatoren zijn je gidsen. Je investeert via deze leergang op duurzame wijze in jouw moreel leiderschap en personal performance.

Begin- en einddatum sessie
-
Locatie sessie
Normandië
Prijs
7.250