Toezicht 2030

Inspiratiereeks voor ervaren commissarissen en bestuurders 

De commissaris van de toekomst is waardengedreven, maatschappelijk verschillig en gericht op verbinding, verantwoordelijkheid nemen en transparantie. Dit vraagt moed, een kwetsbare opstelling en het vermogen om actief op de handen te zitten en natuurlijk de nodige kennis en competenties om de uitdagingen van het komende decennium aan te gaan. De vraag is: hoe ziet dit er in de praktijk uit? Bij Toezicht 2030 staat deze vraag centraal.

Een wereld in transitie vraagt om commissarissen in transitie

NR Governance en de MalieAcademy organiseren een inspiratiereeks voor ervaren commissarissen en bestuurders. Vanuit verschillende invalshoeken delen inspirerende sprekers hun best practices en lessons learned. Zij reflecteren op hun dilemma's op thema's als duurzaamheid, productiviteit en inclusie.

Toezicht 2030: van ambitie naar strategie

Tijdens de bijeenkomst reflecteren deelnemers met elkaar en de moderatoren over hun eigen doelstellingen en ambities en de knelpunten die zij daar in tegenkomen. Aan het eind van elke sessie hebben de deelnemers nieuwe inzichten gekregen en hebben ze praktische tools gekregen om binnen de eigen organisatie mee aan de slag te gaan.

Thema's en data

In 2022 staan de volgende vier inspiratiesessies gepland:

17 februari, 13.00 - 15.00
Duurzaamheid: de kansen en risico’s voor de onderneming - Door Eva Eijkelenboom, adviseur bij VNO-NCW

17 mei, 13.00 - 15.00
Werken vanuit de purpose: een nieuw model voor waardecreatie - door Miriam Dragstra, CCO Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

22 september, 13.00 - 15.00
Vast in versnelling: innoveren binnen de huidige wet- en regelgeving - door Hugo Reumkens, partner bij Van Doorne

November, 13.00 - 15.00
Publieke waarden en private ondernemingen - door Roeland Stok, managing director bij Berenschot

Een lunch voorafgaand aan de bijeenkomst wordt verzorgd. Na de bijeenkomst is er ruimte voor een informele netwerkborrel.

 

‘Een klimaatneutrale, circulaire samenleving is een absolute topprioriteit en het bedrijfsleven heeft daar een maatschappelijke verantwoordelijkheid in te nemen.’ Ingrid Thijssen, voorzitter VNO-NCW

Doelgroep

Toezicht 2030 is er voor de ervaren commissarissen en bestuurders die de eigen impact wil vergroten. 

Locatie

De inspiratiesessies vinden plaats in de Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag.

Investering

De kosten voor deelname aan deze opleiding bedragen € 675,- exclusief btw per sessie, inclusief een exemplaar van de Toolkit Commissariaat, lunch en een afsluitende borrel.

U kunt zich aanmelden voor de individuele sessie, of voor de gehele reeks. Indien u zich voor de gehele reeks aanmeldt, ontvangt u daarvoor een korting van 25% op het geheel.

Toezicht 2030 komt in aanmerking voor PE-punten. Vraag ons naar de mogelijkheden en nodige documentatie voor uw specifieke beroepsgroep.

De data en prijzen op de website zijn leidend en gelden boven eventuele eerdergenoemde data en prijzen in drukwerk en e-mail.