Toezien op het werkgeverschap van straks

Future of Work

Hoe krijgen en houden organisaties talent aan boord in een veranderende wereld en hoe kunt u als commissaris/toezichthouder daaraan bijdragen? Dat thema staat centraal tijdens een online seminar van PwC over aantrekkelijk, duurzaam en toekomstgericht werkgeverschap. Aan bod komen omscholing (upskilling), wellbeing, het optimaliseren van de employee experience, interne en externe mobiliteit, bedrijfscultuur en -gedrag.

Het online seminar van PwC is onderdeel van het programma commissarissenontmoetingen en heeft als thema Future of work. PwC-partner Bastiaan Starink, binnen de People & Organisation (P&O)-praktijk verantwoordelijk voor het thema Toekomst van Werk, vertelt tijdens het seminar meer over de sleutel tot aantrekkelijk werkgeverschap vanuit de ‘brede’ werkgeversrol en zijn toekomstbeeld daarbij. Raymond van Hattem, HR directeur bij ProRail, illustreert dit met een best practice: het ProRail Groeit-programma.

Relevant blijven in het digitale tijdperk

Wanneer organisaties relevant willen blijven in het digitale tijdperk, moeten ze ook een omslag maken op het gebied van onderwijs en scholing. Een omslag maken van korte termijn en incidenteel naar ‘een leven lang leren’. Jet de Ranitz, voorzitter raad van bestuur van SURF, deelt tijdens het seminar haar ervaringen met deze ontwikkeling in het onderwijs maar ook daarbuiten.

Klik hier om het online seminar te bekijken.