ZelfevaluatieOnline

Zelfevaluatie

De RvC en RvT doen er goed aan een keer per jaar een zelfevaluatie te doen.

Dit kan makkelijk met de survey van ZelfevaluatieOnline, die bestaat uit circa 60 governance-proof vragen. Daarnaast biedt ZelfevaluatieOnline een benchmark doordat meer dan 2.000 surveys zijn ingevuld door commissarissen en toezichthouders uit een groot aantal bedrijven en organisaties. Dit levert direct inzicht in de bespreek- en verbeterpunten voor een inhoudelijke dialoog over het functioneren van uw raad. ZelfevaluatieOnline kan worden ingezet 'in eigen beheer' zonder tussenkomst van een externe evaluator.

Sectorspecifiek

Naast de vragenlijst die gebaseerd is op de Nederlandse Corporate Governance Code zijn er inmiddels een aantal sector-specifieke vragenlijsten ontwikkeld: voor de Zorg-sector, de Onderwijs-sector en het Caribisch deel van het Koninkrijk.
Deze sector-specifieke surveys leveren een goede dekking van de onderwerpen die in de sectorcode en de daaraan gerelateerde praktijk aan de orde komen.
Mocht u behoefte hebben aan meer informatie over de inzet van deze sector-specifieke surveys, click dan hier: Contact

Begeleide zelfevaluatie

Het ongemak van zelfreflectie verdwijnt vanzelf als het effect voelbaar wordt. Met een grondige analyse van processen en groepsdynamiek vergroot NR het reflectieve vermogen en effectiviteit van elke raad. Dit proces kan worden begeleid door een van onze adviseurs.

Meer weten over ons netwerk, opleiding en kenniscentrum? Klik dan hier

Ervaring

ZelfevaluatieOnline is in 2013 gelanceerd en heeft de volgende statistieken

  • 2000 Deelnemers
  • 300 Zelfevaluaties
  • 60 Vragen
  • 9 Jaar actief
  • Benchmark

Via ZelfevaluatieOnline kunt u eenvoudig een gedegen onderzoek vastleggen.