Good Governance Programma Curaçao

Verantwoordelijkheid & Verantwoording

NR Governance | VanEps Kunneman VanDoorne

Vrijdag 28 & Zaterdag 29 januari 2022 Avila Beach Hotel, Willemstad, Curaçao

Commissarissen en bestuurders nemen voortdurend beslissingen, leggen hiervoor verantwoording af en worden er verantwoordelijk en soms zelfs aansprakelijk voor gehouden.

Het tweedaagse programma “Verantwoordelijkheid & Verantwoording” wordt georganiseerd door het Kenniscentrum van NR Governance (NL) en VanEps Kunneman VanDoorne (CUR). Centraal staat de functie en het belang van good governance bij organisaties in het Caribisch deel van het Koninkrijk.  

Beide dagen starten met een actuele keynote, gevolgd door vier interactieve workshops, die tijdens beide dagen alle vier kunnen worden bijgewoond.

Voor wie

Het programma is ontwikkeld voor commissarissen en toezichthouders, bestuurders en bestuurssecretarissen van financiële ondernemingen, overheidsgeleerde entiteiten en het bedrijfsleven.

Lancering Toolkit Commissariaat Caribbean

Mevrouw Mr. W. (Winnie) Sorgdrager, Minister van Staat van Nederland, zal tijdens de eerste dag van het programma het eerste exemplaar van de “Toolkit Commissariaat Caribbean” overhandigen aan mevrouw L.A. (Lucille) George-Wout, Gouverneur van Curaçao.

Afbeelding Curacao