Leergang Board Potentials

De Leergang Board Potentials is dé opleiding voor aanstormend talent en ervaren professionals met ambities voor een (toekomstige) functie als commissaris of toezichthouder. De leergang start meerdere keren per jaar, zowel in het voorjaar als in het najaar. 

Commissaris Nieuwe Stijl

Een commissariaat of functie als toezichthouder is een verrijkende ervaring. Zeker nu raden steeds diverser van samenstelling worden en er meer belang wordt gehecht aan het niveau en de betrokkenheid van kandidaten. Deze opleiding is een stimulans voor good governance en een uitdagende stap in een persoonlijke carrière. De Leergang Board Potentials is interessant voor zowel aanstormend talent als ook voor de meer ervaren professional. Op basis van ieders cv, ambities en verwachtingen formeren we groepen die alleen al inspireren door hun samenstelling. We houden rekening met leeftijd, ervaring en (management)niveau. 

Iedereen die de Leergang Board Potentials succesvol afrondt, kan zich Commissaris nieuwe stijl noemen: iemand die in alle openheid en met betrokkenheid, oog heeft voor de gezonde en rechtmatige ontwikkeling van een organisatie. En van zichzelf.

Praktische informatie

Hieronder staan de eerstkomende data van de Leergangen waarvoor u zich kunt aanmelden.

De Leergang vindt plaats in Den Haag (eerste drie cursusdagen en bespreking eindopdracht), Den Dolder (vierde cursusdag) en Wassenaar (afsluitende cursusavond). 

De dagsessies zijn van ca. 9.00 - 16.00 uur, de dag/avondsessies zijn van ca. 14.00 - 21.00 uur. Voor de bespreking van de eindopdracht worden individuele afspraken gemaakt (ca. 30 minuten) op de aangegeven datum.

In zowel de dag- als de avondgroepen is de laatste afsluitende bijeenkomst in de avond van 15.00 - 22.30 uur. 

Planning Leergang Board Potentials najaar 2021

START 17 september 2021  3 november 2021  
DAG vrijdag: dag woensdag: middag/avond  
module 1 17 september 3 november  
module 2 1 oktober 17 november  
module 3 15 oktober 8 december  
module 4 5 november 12 januari  
bespreking eindopdracht 26 november 26 januari  
module 5 3 december 9 februari  

 

Leren van ervaren toezichthouders en commissarissen

Onze docenten zijn ervaren toezichthouders en commissarissen, die zich met enthousiasme inzetten voor de professionalisering van het commissariaat. Samen zorgen zij voor een unieke mix van kennis.

Docenten zijn onder meer:

  • Lizzy Doorewaard
  • Erwin Capitain
  • Mariëlle Rompa
  • Clemens van Slingerland
  • Ronald te Loo
  • Marleen Barth
  • Josephine de Zwaan 
  • Dorine Wekking

Investering

Deelnamekosten voor de opleiding zijn € 5.950,- exclusief btw, inclusief digitaal cursusmateriaal, onze serie toolkits (hardcopy), toegang tot de Governance Kennisbank en catering tijdens de Leergang. 

Betaalt u (een deel van) uw opleiding zelf? Dan kunt u de kosten voor de opleiding voor uw (toekomstige) beroep in veel gevallen als aftrekpost opgeven bij uw belastingaangifte.

De data en prijzen op de website zijn leidend en gelden boven eventuele eerdergenoemde data en prijzen in drukwerk en e-mail.

Meld je aan