Incompany opleidingen

Voor uw Raad van Commissarissen of Raad van Toezicht maken wij graag een op maat gemaakt incompany opleiding, aangepast aan uw behoeften.

Incompany programma's

Een specifiek voor uw raad samengesteld programma dat een dagdeel of meerdere dagen kan beslaan. Gericht op de praktijk van de eigen organisatie en de unieke samenstelling van de eigen raad. Modulair op te bouwen en uit te breiden met bijvoorbeeld persoonlijke assessments, boardroom advies of executive coaching. Indien gewenst kan het programma ook gecombineerd worden met de zelfevaluatie van de raad. 

Incompany masterclasses

Onze actuele en gewaardeerde masterclasses maar dan toegespitst op de specifieke organisatie. Met inbreng van eigen casuïstiek en aandacht voor de onderlinge dynamiek. Denk aan onderwerpen als: good governance, reputatiemanagement, strategie, ICT & digitalisering, diversiteit & inclusie, interventietechniek, stakeholders, governance & financiën, ethiek in de boardroom of een introductie op commissariaat & toezicht.

Assessments

Assessments vormen een uitstekende methode om niet alleen naar het functioneren van de raad als geheel te kijken, maar ook de individuele leden de kans te bieden hun functie als toezichthouder nog verder te ontwikkelen.

 

Onze adviseurs adviseren en begeleiden u graag in dit proces.

Mail voor meer informatie via opleidingen@nrgovernance.nl o.v.v. incompany opleidingen aanvraag. Of bel ons op 070 324 3091.