Incompany opleidingen

Incompany programma's 

Voor uw Raad van Commissarissen of Raad van Toezicht, maken wij graag een op maat gemaakt opleidingsprogramma, aangepast aan uw behoeften. 

  • Op maat gemaakte programma’s, van één dagdeel tot meerdaagse opleiding
  • Compleet aangepast aan de doelen en wensen van uw organisatie
  • Professionele advisering over onderwerpen
  • Ruimte voor inbreng van eigen casuïstiek

Introductie Governance Masterclasses 

Met een op maat gemaakt programma van verschillende modules, bieden wij de mogelijkheid voor een oriëntatie op toezichthoudende functies in de profit of not-for-profit sector. Gegeven door commissarissen van nu.

Incompany trainingen

Nationaal Register biedt een breed scala aan incompany masterclasses op maat voor raden van bestuur, raden van commissarissen en raden van toezicht. Indien uw (voltallige) raad één of meer masterclasses wil volgen, spitsen onze docenten deze graag toe op uw organisatie. Enkele voorbeelden van onderwerpen zijn good governance, reputatiemanagement, strategie, ICT & digitalisering, interventietechniek, stakeholders, governance & financiën, ethiek in de boardroom of een introductie op commissariaat & toezicht. 

Assessments

Assessments vormen een uitstekende methode om niet alleen naar het functioneren van de raad als geheel te kijken, maar ook de individuele leden de kans te bieden hun functie als toezichthouder nog verder te ontwikkelen. Onze adviseurs adviseren en begeleiden u graag in dit proces.

Mail voor meer informatie via opleidingen@nrgovernance.nl o.v.v. incompany aanvraag.
Of bel ons op 070 324 3091. 

cedeo-erkenning klanttevredenheid 98,8% meerdere punten Babel