Vind de juiste commissaris voor uw raad

Meer dan 20 jaar ervaring in werving & selectie met diversiteit

Inclusief en in balans

Van oudsher, we waren ooit Nationaal Register voor toezichthouders, hebben we een breed - en zeg maar gerust indrukwekkend - netwerk en dito kandidatenbestand. We kijken naar talent, leiderschap, integriteit, vakkennis. En ja we kijken ook naar sekse en achtergrond. Want juist diversiteit draagt bij aan een betere balans in het toezicht. En dat is een kans die je zorgvuldig moet grijpen bij werving & selectie.

‘Het slechte nieuws is dat het quotum niet nodig zou moeten zijn. Het goede nieuws is dat er heel makkelijk aan is te voldoen.’

Hoe werken wij?

1 Het begint met een persoonlijk gesprek over uw organisatie, strategische prioriteiten, de governance en de -beoogde- samenstelling en vacature(s) binnen uw Raad. Hierdoor krijgen wij een goed gevoel bij de opgave van de raad binnen de context van de organisatie en sector. Uiteraard speelt de gewenste diversiteit binnen de Raad een belangrijke rol.

2 Vele opdrachtgevers hebben een profielschets van de raad opgesteld, die in overleg met NR Governance wordt aangescherpt en opgemaakt in ons format waarin de hierboven beschreven onderwerpen terugkomen, inclusief de procedure en tijdlijn.

3 Openbare werving is de norm bij NR Governance. Vele opdrachtgevers delen die visie. Wij verzorgen het searchproces van intake tot en met de onboarding van de gezochte commissaris. Ons uitgebreide netwerk in de private en semi-publieke sector zorgt er altijd voor dat een succesvolle ‘match’ kan worden gemaakt.

4 Het gaat bij NR Governance niet alleen om de gezochte expertise maar ook om de stijl, personality en drijfveren van de gezochte commissaris. Desgewenst kan hierbij ook wetenschappelijk gevalideerd test instrumentarium voor worden ingezet.

5 Meer weten? U kunt onze directeur Olaf Smits van Waesberghe bereiken via svw@nrgovernance.nl dan wel mobiel via 06 21811654.

Meer weten over ons netwerk, opleiding en kenniscentrum? Klik dan hier

Ons werkveld

  • 42% bedrijfsleven - banken, pensioenfondsen, familiebedrijven, participatiemaatschappijen, nutsbedrijven
  • 43% semipubliek - onderwijs, zorg, woningcorporaties
  • 15% goede doelen, cultuur, brancheverenigingen 

Voor overzicht en vertrouwen, maar ook vanwege maatwerk, neemt één van onze consultants het voortouw in een search. Als vast aanspreekpunt van begin tot ver na het eind. Onze Governance Adviseurs kennen het vak van zeer dichtbij; ze zijn allen zelf commissaris of toezichthouder. Daarmee brengen ze praktijkervaring plus de eigen netwerken die onderling gedeeld worden.

Vacatures 

Bekijk hier de meest recente openstaande, openbare vacatures of bekijk alle vacatures.