Olaf Smits van Waesberghe

Directeur

Olaf Smits van Waesberghe is directeur-eigenaar van NR, de governance expert. NR richt zich twee decennia op alle facetten van good governance: search, advies, opleiding en kennis. Vier facetten die elkaar voeden, uitdagen en versterken. In theorie, in de praktijk en vooral op het snijvlak van die twee.

‘Good governance is een mindset,’ aldus Olaf, ‘een krachtig hulpmiddel en het is een dynamisch aspect van hedendaagse bedrijfsvoering. Daarom houdt NR zich naast de praktische kant van search, opleiding en advies zeker ook bezig met de theoretische kant. Daar waar vernieuwing, toetsing, haalbaarheid en vooral ook mogelijkheden onderzocht en ontwikkeld worden.’

‘Good governance stelt organisaties in staat zich te ontwikkelen en te profileren.’

Het grote doel is de kwaliteit van het commissariaat te bevorderen. Door kennis te delen, verdiepen en ontwikkelen en door opinies, standaarden en best practices toegankelijk te maken. En dan speciaal voor Nederlandse en in Nederland gevestigde familiebedrijven, structuurvennootschappen, semi-publieke instellingen, pensioenfondsen, goede doelen en brancheverenigingen.

Nevenfuncties

Penningmeester Fonds Residentie Orkest
Secretaris Bestuur, Stichting Dinamo Fonds

Opleiding

Leergang Waardegedreven Leiderschap, NR Academy
Rechten, Erasmus Universiteit Rotterdam

Olaf op LinkedIn

LinkedIn Olaf

Portretfoto Olaf Smits van Waesberghe

Contactgegevens

Tel: 06 21 81 16 54
E-mail: svw@nrgovernance.nl