Katherine Diaz

Nieuwe adjunct-directeur Stichting NR

Per 1 januari 2022 is Katherine Diaz (38) benoemd als adjunct directeur van de Stichting NR. Zij volgt Annelies de Groot op die zich meer op advies en toezicht gaat richten. Haar focus ligt op de verdere professionalisering van het (intern) toezicht. Dit doet zij onder andere door het ontwikkelen en organiseren van opleidings- en incompany programma’s volgens de meest moderne opvattingen rondom good governance.

Ook houdt zij zich bezig met visievorming omtrent het toezicht in 2030 door (promotie)onderzoek, projecten en publicaties op actuele thema’s als duurzaamheid, digitalisering en diversiteit. Met deze expertise adviseert zij bestuur en toezicht in de publieke en semipublieke sector.

Katherine is zelf lid Raad van Toezicht bij Onderwijscollectief VPR. Zij behaalde twee Masters aan de Universiteit van Amsterdam in Psychologie en Medische Antropologie en Sociologie.

Meer weten over ons netwerk, opleiding en kenniscentrum? Klik dan hier

Over NR

NR is in 2002 door CNV, FNV, VCP en VNO-NCW opgericht en richt zich op de verbetering van het commissariaat met als uitgangspunt het Rijnlandse model waarin de belangen van alle stakeholders in de samenleving en organisaties serieus worden genomen. NR is uitgegroeid tot een specialist met een eigen visie op governance, sterke netwerken, een stevige positie in de search & selectie markt, boardroomadvies en een goed ontwikkeld kennisprogramma.

NR is een samenwerkingsverband van vier zelfstandige entiteiten: Stichting NR, NR Search B.V., NR Advisory B.V. en NR Academy B.V.

Portretfoto Katherine Diaz