Nieuwsupdate: Onze opleidingen gaan door - zo doen wij dat

Jezelf blijven ontwikkelen is van belang, juist nu!

Wellicht heeft u nu extra tijd? Of bent u op zoek naar andere kennis of vaardigheden en wilt u weten wat we kunnen leren van crisissituaties? Graag bieden wij u via deze nieuwsbrief onze opleidingsmogelijkheden voor de komende periode aan. Wij ontwikkelen online mogelijkheden en onderzoeken daarnaast welke mogelijkheden wij u binnenkort ook weer kunnen bieden. Juist ook omdat wij de meerwaarde van onze intensieve contacten met kleinschalige groepen erkennen. Als we weer in kleine groepen mogen samenkomen, houden wij uiteraard rekening met de gestelde eisen omtrent uw en onze gezondheid.
Graag zien wij u online en hopelijk - op gepaste afstand - binnenkort ook weer live.

Nieuw in ons aanbod: Leergang Board Potentials Intensief

Naast onze reguliere Leergang Board Potentials – de opleiding voor aankomend en startend commissarissen – bieden wij dit jaar ook een Leergang Board Potentials Intensief aan.

Intensief, wat is daar dan anders aan?
De Leergang Board Potentials Intensief kent dezelfde inhoud als de reguliere Leergang Board Potentials. Het programma onderscheidt zich door een andere indeling van de dagen, tijden en locaties; zie het als een soort summercourse. In deze leergang zijn de meeste opleidingsdagen binnen één maand gepland, vindt er veel kennisoverdracht plaats binnen die dagen en vinden de eerste sessie en de bespreking van uw eindopdracht online plaats. Minder reizen, een deel online en zo bent u na de zomer alweer klaar met uw commissarissenopleiding. Data en aanmelden Leergang Board Potentials (regulier en intensief)

Onze masterclasses - nu ook online

Kennisontwikkeling vinden wij belangrijk. Voor u én voor uw organisatie. Daarom beiden wij ook in deze tijd onze masterclasses aan, maar dan online. We starten deze week met de masterclass ICT, digitalisering en innovatie. En ook voor de masterclass Ethiek in de boardroom worden online voorbereidingen getroffen. Het liefst zien wij u binnenkort weer live, en tot die tijd zijn wij u graag via de digitale weg van dienst.

Toegang tot exclusief seminar “Toezicht en crisis in tijden van corona" op 25 juni, indien u zich nú opgeeft voor High Level Toezicht, met key-note spreker Tjibbe Joustra

Speciaal voor (voormalig) deelnemers aan High Level Toezicht hebben wij een seminar over toezicht in crisistijd. Indien u nú besluit om dit najaar deel te nemen aan ons programma voor ervaren bestuurders en toezichthouders, kunnen wij ook u exclusief toegang geven tot deze bijeenkomst. High Level Toezicht start in september en november. Meer info en aanmelden

Incompany voor de hele raad – ook online mogelijk

Wij ontwikkelen en organiseren inmiddels diverse online opleidingen. Ook voor uw raad kunnen wij een passend opleidingsprogramma op maat opstellen. Komt u toch liever in het echt bijeen later dit jaar? Dan stellen wij graag nu alvast - samen met u - een passend programma samen dat aansluit op uw wensen.

Nationaal Register al twee jaar Cedeo-erkend instituut

Nationaal Register heeft de hoogwaardige Cedeo-erkenning. Cedeo is de onafhankelijke instantie die opleiders in Nederland toetst op kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid. Een Cedeo-certificering wordt alleen afgegeven wanneer minimaal 80 procent van de klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ is. Inmiddels mogen wij deze erkenning al twee jaar met trots uitdragen.

Opleidingsagenda

22 apr Online Masterclass ICT, digitalisering & innovatie in de boardroom
12 jun Startdatum Leergang Board Potentials Intensief
17 jun Masterclass Ethiek in de boardroom (live of online)
19 jun Masterclass Introductie Commissariaat en Toezicht
09 sep Startdata Leergang Board Potentials op 9, 10 en 18 september
11 sep Start programma High Level Toezicht september 2020
16 sep Masterclass Introductie Commissariaat en Toezicht