Symposium: Werkgeversrol van de toezichthouder

De 7 B’s van goed werkgeverschap voor raden van toezicht en remuneratiecommissies

werkgeversrol

Nieuwe uitdagingen zoals diversiteit, digitalisering en sociale veiligheid vragen nieuwe aandachtspunten voor de toezichthouder. Op donderdag 18 april aanstaande presenteren wij de publicatie over de veranderende werkgeversrol van de toezichthouder met aandacht voor zaken als benoemen, beoordelen, opvolgingsvraagstukken en belonen.

Liesbeth Spies (burgemeester van Alphen aan den Rijn), Maarten van Beek (HR Director ING Retail Banking) en Anouk Talitsch (Advocaat, Commissaris en Toezichthouder) spreken deze middag over hun eigen ervaringen binnen de semipublieke sector en het bedrijfsleven. De middag staat onder leiding van Marianne Luyer (Business Development Partner NR Governance en toezichthouder).

Programma

14:30 uur – Inloop
15:00 uur – Opening door Marianne Luyer, Business Development Partner NR Governance en Toezichthouder

15:15 uur – Keynote: ‘Werkgeversrol van de (semi-)publieke sector’ – Liesbeth Spies, burgemeester van Alphen aan den Rijn

15:45 uur – Keynote: ‘Werkgeversrol vanuit het bedrijfsleven’ – Maarten van Beek, HR Director ING Retail Banking

16:15 uur – Discussie met de zaal met Maarten van Beek, Liesbeth Spies en Anouk Talitsch

16:45 uur – Overhandiging eerste publicatie aan Liesbeth Spies door Lidewij Geertsma en Olaf Smits van Waesberghe namens Wesselo Governance

17:00 uur – Afsluiting en aansluitend netwerkborrel

Waar & wanneer

Datum: donderdag 18 april 2024
Tijd: 14:30 – 18:30 uur (incl. borrel)
Locatie: LLokaal, mboRijnland, Leiden

Voor wie

Het symposium is bedoeld voor zowel (aankomende) commissarissen en toezichthouders als bestuurders van maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Met name ook leden van remuneratiecommissies nodigen wij van harte uit om deel te nemen.

Inschrijving en deelname

Om deel te nemen aan deze bijeenkomst vragen wij een bijdrage van € 95,- exclusief btw. U kunt zich via de knop aanmelden. (Deze bijeenkomst is binnen onze samenwerking 'Wesselo Governance'.)

Na afloop van de bijeenkomst ontvangt u de publicatie van ons. Desgewenst ontvangt u na het symposium een digitaal certificaat van deelname met twee netto contacturen, die u kunt inzetten voor uw vrije PE punten bij uw beroepsorganisatie.

 

Soort event
symposium
Begin- en einddatum sessie
-
Locatie sessie
Leiden
Prijs
€ 95,00