Masterclasses

Up to date blijven over de governance van nu? Volg onze masterclasses en houd uw kennis op peil! Daarnaast kunt u met onze opleidingen PE-punten verdienen.

Haal het beste uit uzelf

U voegt als commissaris of toezichthouder iets toe aan uw organisatie. Dat wilt u blijven doen en waar mogelijk verbeteren. Stimulerend toezicht staat of valt immers met de kwaliteit van mensen. Strengere eisen en hogere verwachtingen, maar zeker ook de ambities van de commissarissen van nu vragen om goede opleidingsmogelijkheden. Daarom is een investering in uw eigen kwaliteiten het mooiste wat u voor uzelf en uw organisatie kunt doen.

Praktische informatie

In 2021 hebben wij diverse masterclasses gedurende het jaar voor commissarissen. We werken met kleine groepen met ruimte voor eigen inbreng. Deze masterclasses vinden doorgaans plaats in Baarn. 

Daarnaast organiseren wij een aantal keer per jaar een masterclass 'Introductie Commissariaat & Toezicht' voor mensen die een commissariaat overwegen of meer willen weten over de raad. Deze vinden afwisselend plaats in Den Haag en Arnhem. 

Onze opleidingen zijn Cedeo-erkend. U ontvangt een certificaat van deelname na afronding van het programma met vermelding van netto-contacturen.  De masterclasses kwalificeren zich voor PE-punten. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

De genoemde tarieven zijn exclusief btw. 

Korting bij meerdere masterclasses

Bij deelname aan 2 masterclasses per persoon in één kalenderjaar geldt een korting van 10% op de deelnamekosten. 

Masterclasses op maat

Uiteraard kunnen wij voor uw volledige raad een incompany masterclass organiseren op een voor u geschikt moment en aangepast aan uw wensen. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor via opleidingen@nrgovernance.nl of 070 324 3091.

Geplande masterclasses

In samenwerking met Cultuur+Ondernemen biedt NR een introductieprogramma aan voor toezichthouders van culturele instellingen.

Een gedachtewisseling over de commissaris van de tussenholding die worstelt tussen formaliteit en substantie

Wat betekent het om waardegedreven toezicht uit te oefenen?
In deze masterclass wordt verkend wat het moreel kompas is en wat de relatie is met het toezicht. U leert de ruimte te benutten om de maatschappelijke waarde op een kernachtige manier centraal te stellen.

Handvatten voor een constructief overleg bij goed en bij slecht weer. 
Deze masterclass is bedoeld voor commissarissen/ toezichthouders, bestuurders en leden van de (C)OR; de drie partijen in de governance driehoek. 

Deze masterclass laat u kennis maken met governance, de functie en verantwoordelijkheden van een commissaris en geeft informatie over personal branding en hoe een selectieprocedure werkt.

De masterclass ‘NR - Boardroom Dynamics’ biedt uitgebreid inzicht in het gedrag en de cultuur in de boardroom, in de onderlinge relaties, in de kwaliteit en in de openheid van besluitvorming en de invloed van onze eigen persoonlijkheid daarin.