Van Lanschot Kempen zet zoektocht naar voorzitter voort

On Board

CEO neemt Blokker over, geen externe interesse 

Ondernemer Michiel Witteveen, die Blokker namens de familie moest verkopen, neemt de winkelketen zelf over. Witteveen is nu nog ceo van moederbedrijf Blokker Holding. Hij neemt die hele holding van de Blokkers over, inclusief discountketen Big Bazar en franchiseformule Marskramer. 

De familie en het moederbedrijf wilden Blokker oorspronkelijk aan een externe partij verkopen, maar dat is niet gelukt: geen van de voorstellen voldeden aan hun eisen. Hierop kwam een overname door de eigen ceo in beeld.BRON: fd.nl

Van Lanschot Kempen zet zoektocht naar voorzitter voort

De Raad van Commissarissen van Van Lanschot Kempen zal Willy Duron, voorzitter van de Raad van Commissarissen, voordragen om herbenoemd te worden voor een periode van twee jaar.Willy Duron is twaalf jaar lid van de Raad van Commissarissen, waarvan de laatste drie jaar als voorzitter. De huidige benoemingstermijn van Willy Duron eindigt op de algemene vergadering die op 22 mei 2019 wordt gehouden. De Raad van Commissarissen is meer dan anderhalf jaar geleden gestart met het zoeken naar een gekwalificeerde, beschikbare opvolger. Het proces om een geschikte kandidaat te vinden met de juiste ervaring en expertise blijkt uitdagend.

De Raad van Commissarissen is tot de conclusie gekomen dat er meer tijd nodig is om een geschikte opvolger voor Willy Duron te vinden.