Peter van Laarhoven en Aaltje van Zweden lid rvt Nederlandse Reisopera

Mutaties

Per 1 november wordt Peter van Laarhoven benoemd als voorzitter en is Aaltje van Zweden-van Buuren benoemd als lid van de raad van toezicht bij de Nederlandse Reisopera. Van Laarhoven heeft daarnaast toezichthoudende en adviserende functies bij onder meer Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, TNO, Port of Moerdijk, Centraal Boekhuis en H&S.

Aaltje van Zweden-van Buuren is oprichter en bestuurslid van Stichting Papageno, een stichting die steun verleent aan gezinnen met kinderen met autisme. Verder is ze onder meer bestuurslid van het Autism Treatment Centre in Texas en van de Maatschappelijke Alliantie en lid van het comité van aanbeveling van Muziek als Medicijn.

+++

Nieuwe voorzitter rvc Vidomes

Per 1 oktober is Dirk Elsen benoemd als voorzitter raad van commissarissen bij Vidomes. Elsen is onder meer actief als voorzitter raad van toezicht van (ouderen)zorgorganisatie Quarijn en voorzitter van het toezichthoudend bestuur van de Vrijwilligerscentrale Huizen. Voorheen was hij onder meer werkzaam als Director Emerging Markets bij Triodos Investment Management en als bestuurder bij SNV. Gedurende acht jaar is hij in de volkshuisvesting actief geweest als commissaris bij woningcorporatie De Alliantie.

+++

Timmermans naar Havenbedrijf

Met ingang van 1 oktober is Koos Timmermans benoemd tot commissaris van Havenbedrijf Rotterdam. Daarnaast is hij onder meer commissaris bij PostNL en FMO.

Bron: FD