Angèle Loomans en Jeroen Kamphuis nieuwe commissarissen Alfa

Mutaties

Angèle Loomans en Jeroen Kamphuis nieuwe commissarissen Alfa Accountants en Adviseurs

De raad van commissarissen van Alfa Accountants en Adviseurs wordt uitgebreid met Angèle Loomans en Jeroen Kamphuis.Jeroen Kamphuis was o.a. lid van het Assurance bestuur van EY Nederland. Angele Loomans was o.a. Directeur Management Services van Arbo Unie en Global Group HR Director van BDR Thermea.

Erwin Capitain nieuw lid rvc Mosadex

Per eind september is Erwin Capitain benoemd als lid rvc bij Mosadex Holding. Hij is Universitair Hoofddocent Accountancy bij de Vrije Universiteit en daarnaast o.a. penningmeester van het bestuur van Stichting Nationaal Register. Hij is voormalig partner Deloitte Accountants.

Marieke Verlaan voorgedragen als lid raad van toezicht bij ZorgSpectrum

Bij ZorgSpectrum is Marieke Verlaan voorgedragen als nieuw lid raad van toezicht bij ZorgSpectrum op voordracht van de Centrale Cliëntenraad. Marieke Verlaan is huisarts in Haarlem en medisch directeur van Kcoetz Wijgerichte Zorg.

Udo Kock benoemd als voorzitter rvc NV Haagse Milieu Services 

Per 1 januari 2021 start Udo Kock als nieuwe voorzitter van de rvc van NV Haagse Milieu Services (HMS). Udo Kock was voorheen wethouder en loco-burgemeester van de gemeente Amsterdam (met deelnemingen waaronder afval in de portefeuille). Voordien was hij onder meer 13 jaar in diverse functies bij het IMF werkzaam.