Erwin Capitain nieuwe penningmeester Stichting Nationaal Register

Mutaties

Bestuur van de Stichting Nationaal Register benoemt Erwin Capitain als penningmeester

Erwin Capitain is na een carrière van bijna 30 jaar in de accountancy nu zelfstandig gevestigd als bestuursadviseur en visiteur. Tevens doceert hij aan de Vrije Universiteit en is hij actief als toezichthouder in de zorg- en pensioensector. Op dit moment bij bpfBOUW en pensioenfonds Vervoer alsmede bij de pensioenfondsen van Heineken, ING, NN en Wolters Kluwer.

==

Frank van den Heuvel is benoemd als lid Raad van Toezicht bij Vereniging Eigen Huis

Van den Heuvel was tot 2019 Senior Advisor Public Affairs bij FMO. Sinds 2011 is hij zelfstandig adviseur op de gebieden Public Affairs en Governance via Van den Heuvel Corporate Counsel. Daarnaast is hij professioneel toezichthouder.

==

Laetitia Griffith nieuwe commissaris ABN Amro

De raad van commissarissen van ABN Amro heeft bekendgemaakt Laetitia Griffith voor te dragen als nieuwe commissaris. De benoeming van Griffith zal worden besproken tijdens een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders op 17 december 2019. Zij volgt Annemieke Roobeek op, die na ruim negen jaar haar functie neerlegt. Laetitia Griffith is sinds 2015 commissaris bij TenneT en vice-voorzitter van de raad van commissarissen van KPMG. Zij vervult nog meer toezichthoudende functies, onder meer bij Gassan Diamonds.

Bron: Management Scope

==

Thomas Wellauer nieuwe commissaris Aegon

Aegon is voornemens Thomas Wellauer te benoemen als nieuw lid van de raad van commissarissen. Zijn benoeming zal worden besproken op de algemene vergadering van aandeelhouders op 15 mei 2020.

Bron: Management Scope