Mutaties

UPS Nederland en UPS SCS benoemen nieuwe leden raad van commissarissen

Tiny Sanders is benoemd tot voorzitter van de rvc van pakketbezorger UPS Nederland. Hij is oud-voorzitter raad van bestuur Campina en oud-algemeen directeur van PSV. Verder is benoemd: Anita Arts, vice president Global Procurement Supply Chain Solutions Unilever en voormalig Chief Supply Chain Officer Liberty Global.

Annelies de Groot is benoemd tot voorzitter van de rvc van UPS Supply Chain Solutions (SCS) Nederland. Zij is onder meer voorzitter van de rvc van Danone Baby and Medical NL. Frank de Reij is benoemd tot vicevoorzitter, hij is voorzitter raad van bestuur Meander Medisch Centrum en was voorheen executive vice president en lid Group Executive Committee Air France-KLM. Ook John van Hoof is benoemd tot lid van de raad. Hij is voorzitter raad van bestuur Total Care (CSU en Tzorg).

Bovenstaande benoemingen zijn tot stand gekomen via NR Governance.

Lieske van den Bosch benoemd bij Action Service & Distributie

Per 1 oktober 2022 is Lieske van den Bosch benoemd als lid raad van commissarissen bij Action Service & Distributie B.V. Van den Bosch is zelfstandig ondernemer en heeft diverse nevenfuncties, onder meer bij Brabant Water N.V. en Saver N.V.

Bovenstaande benoeming is tot stand gekomen via NR Governance.

Corrie Vinckers benoemd tot voorzitter rvt bij Stichting Meerkring Primair Onderwijs Amersfoort

Per 12 oktober 2022 is Corrie Vinckers, na benoeming door de gemeenteraad van Amersfoort, gestart als voorzitter van de raad van toezicht bij Stichting Meerkring.

Corrie Vinckers is sinds 2006 werkzaam als zelfstandig interim-directeur en organisatieadviseur in de sectoren onderwijs, zorg en welzijn.

Bovenstaande benoeming is tot stand gekomen via NR Governance.

Frans Muller wordt benoemd bij DNB

De Nederlandsche Bank (DNB) heeft bekendgemaakt dat Frans Muller per 1 januari 2023 zal worden benoemd tot lid van de raad van commissarissen.

(Bron: Management Scope)