Mutaties

Mutaties

De mutaties van 14 september 2022 gaan over: Annemieke Roobeek, Hans Turkesteen, Peter van Laarhoven, Steef Hallegraeff en Freddy Weima.

Annemieke Roobeek nieuwe commissaris Randstad

Bij Randstad Nederland is prof. dr. Annemieke Roobeek benoemd als lid raad van commissarissen. Daarnaast is zij verbonden aan Nyenrode als hoogleraar Strategie en Transformation Management, en o.a. rvc Eneco en voorheen rvc bij onder meer KLM, ABNAMRO, Abbot Healthcare.

Hans Turkesteen benoemd in rvt van de Nederlandse Reisopera

De Nederlandse Reisopera is verheugd dat Hans Turkesteen per 1 juli 2022 is toegetreden tot zijn raad van toezicht. “Als gepassioneerd operaliefhebber is het mij een eer en genoegen om op deze wijze een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van de Nederlandse Reisopera”, aldus Turkesteen.

Na een carrière als finance executive, waarin hij onder andere CFO was van Stork, Imtech en Intertrust, richt Hans Turkesteen zich nu op toezichthoudende functies. Naast zijn nieuwe rol bij DNR is hij vicevoorzitter van de raad van toezicht en voorzitter van de audit & compliance commissie bij het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Peter van Laarhoven, voorzitter van de rvt van de Reisopera is blij dat Hans Turkesteen deel gaat uitmaken van de raad: “Met Hans Turkesteen verwelkomen we iemand in de raad van toezicht met zeer brede financiële kennis, ruime ervaring als toezichthouder en een grote passie voor opera - een ideale combinatie voor deze positie.”

(Bron: reisopera.nl)

Steef Hallegraeff benoemd als lid rvc bij 4PLUS

Per 7 juni is Steef Hallegraeff benoemd als lid raad van commissarissen bij 4PLUS Bouwmaterialen B.V. Steef Hallegraeff is een ervaren commercieel directeur met brede management ervaring en sinds 2007 verkoopdirecteur bij Technische Unie B.V.

Freddy Weima benoemd als lid/binnenkort voorzitter rvt bij GGZ Noord-Holland-Noord

Freddy Weima is per 1 juli benoemd als lid raad van toezicht en per oktober als voorzitter raad van toezicht bij GGZ Noord-Holland-Noord. Daarnaast is hij Voorzitter van de PO-Raad.